Io vivo a Maiorca, per me tutta Maiorca è speciale, me si devo sceglire un luogo congreto, sceglio “ses voltes”

Jo visc a Mallorca, per mi tota Mallorca és un lloc especial, però si he de decidir-me per un en concret triaria “ses voltes”.

 ses-voltes

Ses voltes è un spaczio tra muri a Palma, si trova tra il Paro del Mare e La Seu (duomo di Palma). Venti ani fa si restauro e un luogo perduto adeso è une di più dimanci spaci della città.

Ses voltes és un espai entre murada a Palma, es troba entre el Parc de la Mar i La Seu (catedral de Palma). Fou restaurat fa uns vint anys i un espai que era perdut ara és un dels espais més dinàmics de la ciutat.

 

La, a ses voltes, ci fanno molti evnti, da concerti, teatro…. fra feste o publicità.

A ses voltes s’hi fan actes de tot tiups, desde concerts, teatres… fins a festes o anuncis.

 

Secondo me è un luogo speciale perche è un parentisi nel caos della città.

Pens que és un lloc màgic ja que es com un paretesi enmig del caos de la cutat.

ses voltes

Palma é la capitale di Maiorca, una citta che guarda il mare, una citta tra il mare, Palma stava fino 100 anni fa fermata tra muri, ma 100 anni fa ha deciso si aprir-se, di crollare i muri. Dopo questo intervento apariscono molti spaci diversi tra i quale c’è uno di molto scpeciale, il più centro, tra il duomo è il mare, incastrato, ses voltes.

Palma és la capital de Mallorca, una ciutat que mira el mar, una ciutat vers un nexe que es la mar, una ciutat que fins fa 100 anys vivia tancada entre murades i que fa 100 anys va decidir alliberar-se. D’aquella alliberació, d’aquella passa al futur van aparèixer espais magnífics i d’entre ells un de molt especial, el que estava més al centre, enganxat a la seu i al mar, enclotat.

 

Anni dopo ci constusice il parco del mare, isolando più ses colte. L’unica soluzione era dotare la zona di caractere per conseguire un luogo diverso. Cosi venti anni dopo si pulisce la cona i si col·loca un pergolato di colori che chiama l’atenzione in un intorna puramente gottico.

Anys després es va construir el parc del mar i, per tant va quedar encara més aïllat. L’única solució era donar-li caràcter per aconseguir un lloc diferent. I així fou, ara fa vint anys es va netejar la zona i es va produir una jugada mestre, es va col·locar una pèrgola de color que crida molt l’atenció en un entorn tan purament gòtic.

6678465401_f5a299ec78_b

Sono questi colore che mi hanno chiamato l’atenzione di bambino, cundo era di 5 anni. Colori che andavanno ligati a concerti, teatrí, e anche a lo sport.

Son aquets colors que des de les primeres visites que recordo on devia tenir uns cinc anys em van cridar molt l’atenció, a més a més aquests colors sempre anaven lligats a actes molt especials, des de concerts, obres de teatre o fins i tot algun esdeveniment esportiu.

 

Un spazio che non puo essere considerta ne aperto ne fermato, simpliscimente è un luogo speciale, è un spazio tre virgolette nella città.

Un espai que no es pot considerar ni al aire lliure ni tancat, simplement un lloc especial, és un lloc que sembla una bombolla enmig de la ciutat.

Anuncios